HVAD VI TILBYDER

LÆS MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DINE VINDUER


Traditionel vinduespudsning


Hos Korn&Beck Vinduespudsning tilbyder vi traditionel vinduespudsning af høj kvalitet. Vi er 2 unge vinduespudsere der begge har nørdet alt fra udstyr, remedier og selve håndarbejdet ned til den sidste detalje. Derfor kan du være sikker på at have flotte og rene vinduer hver gang.

Rentvandsanlæg


Korn&Beck Vinduespudsning tilbyder også brug af rentvandsanlæg. Rentvandsanlægget er ideelt til rengøring af svært tilgængelige vinduer og vinduer oppe i højden. Rentvandsanlægget er ekstra skånsomt for dine vinduer, og sikre samtidig at dine rammer og karme er grundigt rentgjort. Vores rentvandsanlæg er desuden velegnet til erhvervskunder.

Fast abonnement


Få rene og skinnende vinduer året rundt med et abonnement hos Korn&Beck Vinduespudsning. Med vores fleksible abonnementsmuligheder får du regelmæssig og pålidelig vinduespolering til en fast lav pris. Lad os tage os af dine vinduer, så du kan nyde udsigten uden besvær. Kontakt os i dag for at høre mere om vores abonnementstilbud.

Solcellevask


Hos Korn&Beck Vinduespudsning kan du få vasket dine solceller til en fast lav pris på kun 22 kr pr. panel inklusiv moms. Vores vask sikrer, at dine solcellepaneler forbliver rene og effektive, så du kan få mest muligt ud af solens stråler. Vi bruger skånsomme metoder og professionelt udstyr, der sikrer, at dine solcellepaneler bliver grundigt rengjort uden at beskadige dem.

Indvendig pudsning


Nogle gange er det ikke nok kun at få pudset vinduerne udefra. For det bedste resultat, er indvendig vinduespudsning oftest afgørende. Hos Korn&Beck Vinduespudsning tilbyder vi professionel og effektiv indvendig vinduespudsning, der sikrer, at dine vinduer er rene og fri for støv, snavs og fingeraftryk.


Lyder Korn&Beck som noget for dig?

Så lad os få pudset dine vinduer!

unsplash